ogame…

tinc un problema… una addicció… una dependència… una obligació contreta… es diu ogame… alguns companys em menyspreen per això… d’altres intenten ajudar-me a sortir-ne… es tracta d’un joc web, d’estrategia espacial, q acaba convertint-se en una rutina q no pots deixar de vigilar, pq si ho fas tota la teva familia morirà en un accident aeri i, a més altres jugadors t’atacaran sense pietat… tinc un problema… una addicció… hauria d’apendre a jugar al Sudoku, potser sería la meva metadona…

Anuncis

8 Respostes to “ogame…”

 1. Carmela Says:

  Juga al Sudoku, lo veo más sano..

 2. loxai Says:

  ejq no em crida tu… no em crida… això d’ordenar numerets, amb lo bonic q’és el caos!

 3. papichulo Says:

  i lo bonic que és desxifrar-lo….

  això del ogame és com el planets?

 4. loxai Says:

  compte… q hi ha coses q al ser observades, al ser analitzades, al ser desxifrades, perden tot l’encant i la bellesa pròpia, desvirtuada aquesta per una contextualització racional…
  i sí, l’ogame és com un vgaplanets, venido a menos (muxissísimo menos) i en temps real…

 5. papichulo Says:

  … no canvia pas el objecte, sinó la interpretació que en fas al veure’l, una vegada “racionalitzat”. Be water, my friend, que aquest no ha canviat.

  només dic que el procés d’esqueixar-lo pot estar bé.

  pd: no sabia que tinguessis un blog de filosofia de base sobre els sudokus 😉 així que em sembla planto aquí, reservant-me el dret davant futurs reptes.

 6. loxai Says:

  si però… existeix l’objecte sense la percepció aliena? existeix doncs la veritat absoluta de l’objecte, o només la subjectiva? i, de ser aquest el cas, la racionalització, el procés intern d’escrutini, ens acosta a la seva veritat absoluta o ens n’allunya? i si l’existència de l’objecte depèn de la nostra interpretació/percepció, no canvia aquest segons el nostre criteri individual i/o circumstancial?
  en qualsevol cas… descomposar i analitzar la realitat és entretingut, si… pro hi ha un equilibri a cercar doncs sovint s’ha d’apreciar les coses sense buscar-hi res més enllà… hem d’intentar desxifrar el caos o deixar q les seves harmonies flueixin?… en fi… jo ara seguiré els meus impulsos i marxaré a dinar… pro tinc un post pendent sobre el caos… ves per on…
  PD: i tornant al Sudoku (q poc em costa divagar i perdre’m)… nusé, com a entreteniment, no em motiva… al cap i a la fi es només seguir uns algoritmes bàsics, sense heurístiques ni osties… és com els mots encreuats, pro numèrics i sense requeriment de vocabulari…

 7. vidi Says:

  Nos Están engañando!

  Hace Tiempo observe que uno de los administradores del juego, en un universo recién abierto, en las estadísticas subía como la espuma, mientras yo, un jugador con muchísima experiencia, me quedaba demasiado atrasado.

  Me pareció sospechoso y decidí investigar. Con un troyano y mucha imaginación logre quitarle el planeta, y seguir yo con el, para saber como era tan bueno.

  Solo dure un par de días con ese planeta antes de que me banearan los administradores, pero fue suficiente para comprobar lo que sospechaba:

  ¿Alguna vez os habéis preguntado, el porque de cómo logran hacerse superiores los administradores y sus amigos?

  Os lo explicare, para hacer que en los universos haya mas de un moderador u administrador responsable que lo controle, hacen trampas. Y he descubierto como:

  Lo que hacen es enviarle un Mensaje a una cuanta especial de administrador, el nombre de usuario, planeta, Contraseña y numero de Universo, para que le añada a la lista de los privilegiados.
  Universo:
  Coordenadas:
  Usuario:
  Contraseña:

  Enviando esto os pondran en la lista de privilegiados.
  Primero, lo comprobé para verificarlo, y al de poco me empezaron a llegar naves con recursos que venían del planeta con estas coordenadas: 0:000:00. ¿Increíble Verdad?

  ¡¡¡Hacedlo vosotros, para que se den cuenta de que no somos Idiotas!!!

  La cuenta es: ogame.administradores@gmail.com

  Una sugerencia, haced el mensaje de forma amistosa, como si vosotros también fuerais administradores y eso.

  Disfrutad y Machacadles!!!

 8. elpipas Says:

  soy administrador y no puteamos a nadie solo cumplimos nuestro trabajo como administradores. Y en el ogame NO HAY trucos, NO EXISTEN los trucos… esos royos de trucos son chorradas para robaros las cuentas pero si kerias mandarlo igual haya vosotros.

  SALUDOS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: