escríbeme deprisa, q tengo ídem…

unes notes d’actualització… breu i brut, q tinc poc temps…

mirkaplatja.jpg

l’escapada per setmana santa, prou bé… llogar cotxe (macu el Nissan Mikra; importava el seu tamany, per carreteres ronyoses, estretes i de doble sentit, tanmateix limitades a 100km/h) amb volant a l’atre banda, i dar volta per llogarrets irlandesos (Clare county, mainly), iniciar-se al surf a Lahinch (no fa pas tan de fred, sota el wetsuit… ara’xòsí, cansa de collons, digue’m IT) i fer fotos, moltes fotos (a vore si el finde destrio per postar algunes)

recent acabat curset de team lead, a vore si poso en pràctica i pujo per la casa, looking fwd… alguns em pregunten q tal Accenture (o q si és amarg l’esforsc del treball). Com diríen a Bajarse al moro (gran clàssic apanyol): “puta madre, Mercedes Accenture”. Em sembla q s’assembla a Acc. Spain com un ou a un espectròmetre de masses [nótese el parecido cualitativo, en lo comestible, entre huevo y castanya). Ah, i demà: el meu primer event d’etiqueta… o super etiqueta; q no s’hi valen trajus, q per tal inmersió socio-empresarial em toca una escafandra llogada d’uns 100 € (tuxedo full equip, de sabàtes, bessons, waistcoat i bowtie)… (si mama, ja t’envio fotos del nen ben vestidet)

… poc postaré, puc prevore, per pròxims periodes, pro preparats porto pocs posts passats (com l’últim del trio)

temes d’actualitat, en el candelabro:

– millorar handicap al golf, doncs ara mateix tendeix a infinit, doncs porto només una classe de pràctiques (de tal dimarts passat)… i a mitjans de mes q ve, primer finde-torneig per beginners (Accenture esponsoritza el club social dels golfus, així q surt bé de preu)

– pensar històries maques, q’avui m’enterava q s’acosta el concurs literari santjordisenc dels CADs (i no tinc res! i vull tenir algo! i em faltarà temps!)

– planificar/preparar pròxima visita al poble (next finde!)

– moltes lectures pendents o penjades!

– fa prou q no planejo (entre nùvols), a vore si m’hi poso de nou (ahir veia un xulu reportatge sobre estudis en les arts aviòniques de certes aus… i q’en saben les benparides)

… and something else matters… pro au, vai a fer nones, q ja són hores bones…

Anuncis

2 Respostes to “escríbeme deprisa, q tengo ídem…”

 1. Sufridor T-Systems Says:

  Ostis! Quina relació tens tu amb els espectròmetres de masses? I la cromatografia líquida d’alta pressió –high performance liquid chromatography? Algun passat químic o farmacèutic?

  Golf, tuxedos, … vaja, vaja … veig que vas pujant per la “managerial ladder”.

 2. Pere Says:

  Nano!!

  si baixes carda un truc/sms/mail i quedem a vopre com ha anat!

  Salut mamut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: