una Wii casolana i campechana…

ahir, llegint una guia fàcil per posar el Quake a la Wii vai destapar la caixa de Pandora homebrew!
el cert és q la recepta és ben fàcil, només et cal el Zelda: Twilight princess (per a la primera vegada), una SD i un pack de fitxerets (com el q s’inclou a la guia de dalt).
ràpid i a la brava, executes el Zelda i graves la partida, reset, menú de partides gravades Wii, borres la del Zelda, vas a la SD (amb el pack copiat), copies savegame a la memòria Wii (la versió de la teva regió), executes el Zelda, carregues la partida, parles amb el paio del davant del prota, i Matrix s’obre davant els teus ulls. Després d’una verborrea et surt el nou canal Homebrew, amb totes les aplicacions adients q tinguis a la SD.


Jo em vai passar el primer nivell del Quake, q rulava de meravella (el control amb el WiiMote és ben àgil, diria q forsca més q en chapuces com el FarCry), vaig comenscar una partideta, via scummVM, a l’Indiana Jones and the last crusade (a més en VGA, q jo me’l vai fer en EGA). Genial… encara q només sigui per aquell factor del ‘fer-ho només pq es pot fer’, mola!
em falta per provar el Linux Wii i, més interessant, el Media player, q potser va bé per reproduìr videos i música via consola (encara estan un xic verds, aquests temes)… en fi, el nombre d’aplicacions va creixent (també hi ha quasi tots els emuladors per consoles 8/16bits, per la N64 i la Saturn)… em sembla q també pots carregar, ahem, backups de jocs oficials amb un tal Gecko… pro no no, això no és fa… caca caaaaaaaaca!
PD: de totes maneres, si el procediment et sembla complicat (o et fa mandra, vago!), o no tens el Zelda (ni un amic q te’l presti, asocial!) també pots provar jocs casolans via el canal internet i flash: 1 i 2

Anuncis

Una resposta to “una Wii casolana i campechana…”

  1. Kinky Says:

    FREAK!

    com sempre treient-li suc a tot… collons como tuneamos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: